Synergeia

Centrum voor Complementaire Therapie
Synergeia heeft een klare kijk op Welzijn en Gezondheid
Het centrum richt zich op de gezondheid en het welzijn van de mens in zijn geheel: zowel fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch, sociaal als spiritueel.
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën
Visie<br />
Waar staan we voor? Wat is onze missie?
Lees meer
Thera-<br />pie
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën.
Lees meer
Activi-<br />teiten
Onze agenda: Informatieve lessen en cursussen
Lees meer

Huget Van Hassel

Na een pedagogische opleiding werkte ik 15 jaar als vormingswerker.
(coördinatie kansarm jeugdhuiswerk – coördinatie alfabetiseringswerk).
Deze periode volgde ik tal van opleidingen over coaching, gesprekstechnieken, groepsdynamica,…

Eind de jaren tachtig begon ik intensief met Tai Chi trainingen bij Maria Van Orshoven, San Gee Tam, Mantak Chia en Stevanovisch.

In de Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg volgde ik de opleiding shiatsu en verschillende massagetechnieken.

Begin de jaren negentig bouwde ik een praktijk uit als Tai Chi instructeur en relaxatietherapeut en gaf ik opleidingen o.a. als gastdocent in verschillende vormings- en onderwijsinstellingen zoals CVO Leuven – Orangerie Diest, HUB – Odisee Brussel, … en over de grens (Frankrijk en Oostenrijk) in centra voor lichaamswerk.

 

 

 

 Ik vervolmaakte me in:

Tai Chi
Qi gong
Qi massage
Brain Gym
Coaching van jongeren en jongvolwassenen


Verder ben ik gefascineerd door de energie van de mens en zijn omgeving: Wat is energie? Hoe ervaar je dat zelf? Hoe kan je je energie leren managen vandaag de dag? Preventief en curatief ivm burn-out, herstel, welzijn.
www.methartenziel.be

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.