Synergeia

Centrum voor Complementaire Therapie
Synergeia heeft een klare kijk op Welzijn en Gezondheid
Het centrum richt zich op de gezondheid en het welzijn van de mens in zijn geheel: zowel fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch, sociaal als spiritueel.
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën
Visie<br />
Waar staan we voor? Wat is onze missie?
Lees meer
Thera-<br />pie
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën.
Lees meer
Activi-<br />teiten
Onze agenda: Informatieve lessen en cursussen
Lees meer

Els PeetersMeer dan 25 jaar werkte ik als leerkracht met kinderen. Al heel mijn leven lang heb ik mijn ervaring en kennis op talloze manieren verbreed en verdiept. Mijn persoonlijke interesses en ontwikkeling spiegelden daarbij altijd mijn pad.

Nu begeleid ik, na diverse opleidingen te hebben gevolgd, kinderen, jongeren en volwassenen die het om welke reden dan ook, moeilijk hebben.

Langs creatieve therapie, brainspotting, via breathwork, via de wereld van klank in sjamanistische sessies, via rituelen en het werken met het medicijnwiel ben ik een gids voor de ander in zijn of haar binnenwereld. Om zo tot inzicht, heling en transformatie te komen.

Ik doe dit werk dan ook met plezier, voldoening en dankbaarheid.

Voor meer informatie ga naar https://www.creawiel.be
Informatie over:
Creative therapie
Brainspotting
Breathwork

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.