Synergeia
Centrum voor Complementaire Therapie

 Nieuwsbrief logo

 

 Mei 2020 

Start meiWEER CONSULTATIES VANAF 18 MEI

Vanaf 18 mei kan je terug op consultatie komen bij onze therapeuten. Vanaf die datum herstarten Huget, Ann, Els en Jörgen de therapieën. Zowel bij hen als bij Dr. Lanoye spreiden we de afspraken om contacten te beperken.
Bij Wouter kan je opnieuw terecht vanaf begin juni. Intussen blijft Els in deze moeilijke periode bereikbaar voor hulp en advies via een online- consult, telefonisch of via e-mail.
Meer info: www.creawiel.be.


 

DIT DOEN WIJ VOOR JOUAapje

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan volgen ook wij de geadviseerde voorzorgsmaatregelen. Onze therapeuten:

  • houden zich aan de hygiënevoorschriften die momenteel opgelegd worden,
  • dragen een mondmasker,
  • verluchten voor en na de therapie de ruimte,
  • ontsmetten het materiaal,

bedekken de behandeltafel met wegwerppapier.


 

 DIT KAN JIJ DOEN VOOR ONS EN VOOR ELKAAR2 Eenden

Zorg dragen voor ons en voor elkaar doe je door de volgende richtlijnen toe te passen: 

  • Wanneer bij aankomst iemand in de wachtzaal zit gelieve dan voldoende afstand te bewaren of buiten te wachten tot je opgehaald wordt. 
  • Draag een mondmasker. Deze zijn beschikbaar aan het onthaal als je er zelf geen hebt.  Tijdens je behandeling kan na overleg met de behandelende therapeut beslist worden om de consultatie verder te zetten zonder mondmasker.
  • Ontsmet je handen. Er staat ontsmettingsgel aan de inkom. 

Wanneer je je ziek voelt, griepsymptomen vertoont of in contact bent gekomen met een COVID-19 patiënt vragen we je je afspraak te verplaatsen. Bij twijfel bel je ons best even op. 
Als je nog vragen hebt, kan je steeds contact opnemen met ons.

Alvast heel erg bedankt voor je begrip en medewerking!


 

START CURSUSSENKolibrie 2

Vanaf juni hopen we er weer in te kunnen vliegen met onze cursussen. Dit kan uiteraard enkel na positieve berichtgeving van de overheid.

  •  De workshop Tibetaanse Yoga kan zonder tegenbericht doorgaan op maandag 1-8-15-22 juni. 
  •  De cursus QI-massage wordt herstart in onderling overleg met Huget en de cursisten. Zij neemt zelf contact op met de deelnemers.
  • Tai chi: de sluiting van de gemeentelijke en stedelijke zalen waar de tai-chilessen doorgaan werd voorlopig verlengd tot 8 juni.

 

KuikentjeNIEUWE AANWINST VOOR ONS TEAM

Vanaf juni verwelkomen we Christine Tobback  in het team. Zij is een autoriteit op het vlak van voeding. Samen met Ann en Pieter zal zij haar ervaring inzetten om voor elk vraagstuk rond voeding en aanverwante topics een oplossing op maat te zoeken. Christine werkt om de twee weken op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur en zal de consulten stapsgewijs uitbreiden.

 


 

Beste nieuwslezers,

Door de recente nieuwe opgelegde maatregelen vanuit de regering in het kader van de volksgezondheid hebben we beslist om de ingeplande activiteiten niet te laten doorgaan. De gestarte cursussen zullen hervat worden na positieve berichtgeving van de regering, de andere workshops worden in het najaar opnieuw ingepland

We kijken alvast uit naar een coronavrije periode en houden jullie op de hoogte.

Vriendelijke groeten,

Chris, Pieter
Huget, Els, Ann, Wouter en Jörgen

 

 

 

Activiteiten Synergeia

 

De nieuwe cursussen, informatieve lessen en projecten vind je ook onder het menu  Activiteiten.

 


 

Inschrijven nieuwsbrief

Wens je de nieuwsbrief niet langer te ontvangen, geef dan een seintje, dan verwijderen wij je uit ons bestand.
Gegevens aanpassen, in- of uitschrijven kan via het contactformulier www.synergeia.be

Archief nieuwsbrief

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.