Synergeia
Centrum voor Complementaire Therapie

Nieuwsbrief logo

 Mei - juni 2019

Huget Van Hassel

COMMUNICEREN VOORBIJ HET VERBALE

Datum: 8 mei 2019 om 19.30 u.
Docente: Huget Van Hassel

Werken vanuit Tai Chi verrijkt zowel het individu als de groep. Je kan het bijvoorbeeld zeer makkelijk integreren wanneer je met collega's werkt aan de teamdoelstellingen. Het leidt bovendien tot een gezonde interactie.
Thema’s waarrond gewerkt kan worden: daadkracht, doelgerichtheid, focus, periferie, stabiliteit, flexibiliteit, ademhaling, innerlijke rust, concentratie, veerkracht, inzicht, bewustzijn …

Doelgroep: iedereen, ook zeer interessant voor scholen en bedrijven.
Locatie: Kastanjehof - Ganzendries 65 - 3212 Pellenberg
Meer info

 

HET INZETTEN VAN PROBIOTICA BIJ VERSCHILLENDE AANDOENINGEN Ilse Scheirlinckx

Datum: 15 mei 2019 om 19.30 u.
Docente: Ilse Scheirlinckx

Wat zijn probiotica precies? Waar en wanneer worden ze ingezet en voor welke aandoeningen? Zijn ze zinvol bij huidaandoeningen om het microbioom te herstellen of om Candida Albicans te bestrijden? Kunnen probiotica sportprestaties verbeteren? Wat zijn psychobiotica en welke resultaten behaalt de psychiatrie hiermee?
Allemaal vragen waarop wij jou een antwoord bieden.
Meer info

Locatie: Kastanjehof - Ganzendries 65 - 3212 Pellenberg

 

 

 

Ann LannoyeEPIGENETICA

Datum: 22 mei 2019
19.30 - 22.00 u.
Docente: Ann Lannoye

Wat is Epigenetica? Hoe werkt het? We vertellen je welke impact je voeding, je omgeving, het sociale en het transgenerationele hebben op je DNA. 
Meer info

Locatie: Kastanjehof - Ganzendries 65 - 3212 Pellenberg

 

 

ENZYMTHERAPIE, EEN ONDERSCHATTE METHODE TOT HET HERSTEL
VAN CHRONISCHE ONTSTEKING EN WEEFSELDr. Pieter Lanoye

Datum: 5 juni 2019
19.30 - 22.00 u.

Docent: Pieter Lanoye

Tegenwoordig wordt de functie van de pancreas als minderwaardig beschouwd. Onder meer hierdoor zien we veel meer verteringsproblemen en aanslepende darmontstekingen. Zo'n ontsteking breidt zich bovendien uit naar de rest van ons lichaam en ontaardt in een chronische ontsteking. Er zijn ook verbanden tussen enzymtherapie en het succes van kankerbehandelingen.
Een eerste kennismaking met deze eenvoudige aanpak is zowel voor leken als voor therapeuten een meerwaarde. 
Meer info

Locatie: Kastanjehof - Ganzendries 65 - 3212 Pellenberg

 

Huget Van Hassel 2TAI CHI

Data: elke woensdag
10.30 - 12.00 u.  
Docente: Huget Van Hassel

Je blijft welkom om aan te sluiten voor de sessies Tai Chi. Hierin gaan we aan de slag met allerlei verdiepende oefeningen en inzichten in de energetische wereld van tai chi én in het leven van alledag. Wat we leren, integreren we praktisch in hoe we leven.
De thema’s die we in de tai-chioefeningen toepassen dienen zich vaak tijdens de les zelf aan. Ze worden aangepast aan de deelnemers. Elke les wordt afgetoetst waar de deelnemers nood aan hebben. Hoe kom ik tot rust, hoe adem ik vollediger, hoe loop ik zonder pijn de trap op, hoe lap ik de ramen zonder schouderlast, hoe breng ik een negatieve boodschap, hoe spit ik de tuin om, hoe ontspan ik in de file, hoe stel ik mijn collega gerust, hoe verlies ik mezelf niet bij mijn hypergevoelige kinderen, hoe communiceer ik comfortabel ...

Het is steeds weer een ontdekking om individueel en in kleine groepjes de krachtige tai-chiprincipes te leren en deze als kers op de taart zelf uit te voeren. Iedereen die wenst in te stappen is op elk moment welkom.
Meer info

Locatie: CC de Bib, Zaal Iris -   Kerkomsesteenweg 55 - Boutersem

 

LAST BUT NOT LEAST ...Roemenie kaart1
INFOAVOND CULTURELE REIS

Datum: 27 mei 2019 om 20.00 u.

Van 14 tot 25 september organiseren wij een culturele reis door Roemenië. En jij kan mee naar dit land van middeleeuwse dorpjes, adembenemende natuurgebieden en bijzondere bezienswaardigheden! Benieuwd naar het programma? We vertellen je er alles over tijdens deze infoavond.
Meer info

Deelnameprijs tweepersoonskamer: 950 € incl. btw  
Deelnameprijs éénpersoonskamer: 1200 € incl. btw

Locatie: Synergeia - Kapelstraat 52A - 3212 Pellenberg

 

Inschrijven nieuwsbrief

Wens je de nieuwsbrief niet langer te ontvangen, geef dan een seintje, dan verwijderen wij je uit ons bestand.
Gegevens aanpassen, in- of uitschrijven kan via het contactformulier www.synergeia.be

Archief nieuwsbrief

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.