Synergeia
Centrum voor Complementaire Therapie

Nieuwsbrief logo

November 2019

INTRODUCTIEAVOND SJAMANISME

SjamaanDatum: 13 november 2019
19.30 - 22.00 u.
Docente: Els Peeters

De principes van het sjamanisme worden al eeuwenlang toegepast om allerlei klachten te verhelpen. Vanuit sjamanistisch oogpunt zijn alle fysieke ziektes een uitdrukking van een energetisch onevenwicht. De sjamaan werkt altijd nauw samen met de spirithelpers en krachtdieren die hem bijstaan om de oorzaak in het energielichaam te vinden. Ze helpen persoonlijke problemen te transformeren, maar spreken ook vaak in functie van het grotere geheel. 

Wil je na de basisuitleg ervaren hoe een sjamanistische sessie in zijn werk gaat? Wil je zelf eens proeven van reizen naar de spiritwereld? Dan is deze introductieavond iets voor jou. Wie graag ligt tijdens de trancereis, mag een yogamatje/kampeermatje en sjaal meebrengen. 

Omdat we een zaal huren is je inschrijving pas definitief na storting van €10 per persoon op BE40 7340 2787 3563 met vermelding van de les. We raden je aan om voor deze les tijdig in te schrijven.

Locatie: Kastanjehof - Ganzendries 65 - 3212 Pellenberg

 

 

DETOXDAGEN

BladDatum: 18 - 19 - 20 maart 2020
10.00 - 16.00 u.
Docenten: team Synergeia

Een mild, evenwichtig aanbod voor lichaam en geest samengesteld door het Synergeia-team.
We raden je aan om voor deze detoxdagen tijdig in te schrijven.

Locatie: Centrum Synergeia - Kapelstraat 52 A - 3212 Pellenberg

 

 

QI-MASSAGE OP SPIEREN EN PEZEN

olieverdamperDatum: 10 - 17 - 24 - 31 maart en 21 - 28 april
19.30 - 22.00u
Docente: Huget Van Hassel

Een praktische cursus voor iedereen die zichzelf en anderen verder wil helpen. We vertrekken steeds vanuit de energie die de botstructuur bevat. Door een zachte techniek worden de gewrichten opengemaakt zodat de energie uit de botten vrijkomt. Die energie wordt aangeboden aan de organen en emotionele velden door bepaalde verbindingen op het lichaam te leggen en energie in meridianen te neutraliseren.

De relatie tussen spanning in het leven en spanning in het lichaam is gekend. De gevolgen hiervan zijn niet bepaald comfortabel. Er is een verband tussen de verschillende systemen in het lichaam en wat ze aan informatie opslaan. Pijn, verdriet, angst, stress, frustratie … Onze spieren ‘bundelen’ deze spanningen.  

In de cursus gaan we dieper in op het ontspannen van de spieren en het veerkrachtiger maken van de pezen met behulp van de botenergie. Al snel kan je spanning op die manier diep loslaten, ook in de organen en de emoties.

Alle contacten gebeuren op de kleding en we oefenen op elkaar. Geen voorkennis vereist. Medisch advies blijft noodzakelijk bij gezondheidsproblemen. We raden je aan om voor deze lessenreeks tijdig in te schrijven.

Locatie: Centrum Synergeia - Kapelstraat 52 A - 3212 Pellenberg

 

 

SYNERGEIA NIEUWS

Wens je deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen van ons? In dat geval kan je je gegevens aanpassen of je uitschrijven via het contactformulier. We waarderen het als je ons ook de reden bezorgt zodat wij eruit kunnen leren. Ook je suggesties zijn via deze weg altijd welkom. Alvast bedankt om met ons mee te denken!

 

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Wens je de nieuwsbrief niet langer te ontvangen, geef dan een seintje, dan verwijderen wij je uit ons bestand.
Gegevens aanpassen, in- of uitschrijven kan via het contactformulier www.synergeia.be

Archief nieuwsbrief

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.