Synergeia
Centrum voor Complementaire Therapie

Chris CockxAls psychiatrisch verpleegkundige heb ik ruime werkervaring binnen de psychiatrie, bejaardenzorg en gehandicaptenzorg.

De functies waarin ik werkzaam ben geweest zijn divers.
Van klinische en psychische hulpverlening aan cliënten tot aan opvang van geschorste jongeren binnen de gehandicaptenzorg. 
Ik heb dit met veel toewijding en plezier gedaan.

In de loop der jaren heb ik mezelf ontwikkeld tot een zelfstandig functionerende beroepsbeoefenaar.
Naast het coördineren van de werking kan je bij mij terecht voor afspraken, eventuele vragen over onze werking, lessen of cursussen.Een vriendelijk onthaal, een warme babbel zijn immers al een eerste ijsbreker.
Ik sta u met plezier te woord met de glimlach en een groot hart.

Vanaf heden kan je bij mij ook terecht voor een massage op maat. Na een basisopleiding klassieke massage nam ik deel aan een groeijaar rond Integratieve massage en volgde ik een weekendopleiding rond Heppiemassage.

Ook volgde ik een groeijaar rond Dynamische massage, Zwangerschapsmassage en Babymassage.

 

Pieter Lanoye
Huisarts sinds 1983. Bijkomende opleiding acupunctuur in 1989. Hij volgde Chinese fytotherapie bij Dr Sun, Kapchuk, Jeremy Ross in 1992. Verdere bijscholingen in orthomoleculaire geneeskunde en westerse fytotherapie. In 2007 voltooide hij de opleiding homotoxicologie aan de staatsuniversiteit van Milaan en vervolmaakt zich in symptomatische homeopathie Unda.
Chris Cockx
Als psychiatrisch verpleegkundige heb ik ruime werkervaring binnen de psychiatrie, bejaardenzorg en gehandicaptenzorg. De functies waarin ik werkzaam ben geweest zijn divers.
Huget Van Hassel
Na een pedagogische opleiding werkte ik 15 jaar als vormingswerker. (coördinatie kansarm jeugdhuiswerk – coördinatie alfabetiseringswerk). Deze periode volgde ik tal van opleidingen over coaching, gesprekstechnieken, groepsdynamica,… Eind de jaren tachtig begon ik intensief met Tai Chi trainingen...
Wouter Desmet
Ik ben een groot deel van mijn leven bezig geweest met spel, theater en voordracht. Samen met mijn interesse in mensen en de wil om mensen die vast lopen in hun leven te helpen, was de stap naar de opleiding dramatherapie in Nederland snel gezet.
Els Peeters
Meer dan 25 jaar werkte ik als leerkracht met kinderen. Nu begeleid ik, na diverse opleidingen te hebben gevolgd, kinderen, jongeren en volwassenen die het om welke reden dan ook, moeilijk hebben.
Jörgen Quaghebeur
Osteopaat MSc. DO, PhD. Med. Sci. die zich vervolmaakte in neurodynamische behandeling, manuele neurotherapie, applied kinesiology, orthomoleculaire wetenschappen, bekkenbodem- en pelvische reëducatie.
Ann Lannoye
Ann Lannoye studeerde algemene geneeskunde en stapte daarna in de zorgsector. Van hieruit werd haar interesse voor preventie en aandacht voor voeding aangewakkerd en begon ze verschillende opleidingen in binnen-en buitenland.
Chantal Dujardin
Ik ben orthomoleculair voedingsconsulent en gezondheidsbegeleider. Een gezondheidsbegeleider bekijkt de mens in zijn geheel en kan afhankelijk van de noodzaak van de persoon en de oorzaak van de klachten putten uit verschillende methoden zodat de begeleiding altijd gepersonaliseerd is.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.