Synergeia
Centrum voor Complementaire Therapie

Huget Van Hassel

Na een pedagogische opleiding werkte ik 15 jaar als vormingswerker.
(coördinatie kansarm jeugdhuiswerk – coördinatie alfabetiseringswerk).
Deze periode volgde ik tal van opleidingen over coaching, gesprekstechnieken, groepsdynamica,…

Eind de jaren tachtig begon ik intensief met Tai Chi trainingen bij Maria Van Orshoven, San Gee Tam, Mantak Chia en Stevanovisch.

In de Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg volgde ik de opleiding shiatsu en verschillende massagetechnieken.

Begin de jaren negentig bouwde ik een praktijk uit als Tai Chi instructeur en relaxatietherapeut en gaf ik opleidingen o.a. als gastdocent in verschillende vormings- en onderwijsinstellingen zoals CVO Leuven – Orangerie Diest, HUB – Odisee Brussel, … en over de grens (Frankrijk en Oostenrijk) in centra voor lichaamswerk.

 

 

 

 Ik vervolmaakte me in:

Tai Chi
Qi gong
Qi massage
Brain Gym
Coaching van jongeren en jongvolwassenen


Verder ben ik gefascineerd door de energie van de mens en zijn omgeving: Wat is energie? Hoe ervaar je dat zelf? Hoe kan je je energie leren managen vandaag de dag? Preventief en curatief ivm burn-out, herstel, welzijn.
www.methartenziel.be

Pieter Lanoye
Huisarts sinds 1983. Bijkomende opleiding acupunctuur in 1989. Hij volgde Chinese fytotherapie bij Dr Sun, Kapchuk, Jeremy Ross in 1992. Verdere bijscholingen in orthomoleculaire geneeskunde en westerse fytotherapie. In 2007 voltooide hij de opleiding homotoxicologie aan de staatsuniversiteit van Milaan en vervolmaakt zich in symptomatische homeopathie Unda.
Chris Cockx
Als psychiatrisch verpleegkundige heb ik ruime werkervaring binnen de psychiatrie, bejaardenzorg en gehandicaptenzorg. De functies waarin ik werkzaam ben geweest zijn divers.
Huget Van Hassel
Na een pedagogische opleiding werkte ik 15 jaar als vormingswerker. (coördinatie kansarm jeugdhuiswerk – coördinatie alfabetiseringswerk). Deze periode volgde ik tal van opleidingen over coaching, gesprekstechnieken, groepsdynamica,… Eind de jaren tachtig begon ik intensief met Tai Chi trainingen...
Wouter Desmet
Ik ben een groot deel van mijn leven bezig geweest met spel, theater en voordracht. Samen met mijn interesse in mensen en de wil om mensen die vast lopen in hun leven te helpen, was de stap naar de opleiding dramatherapie in Nederland snel gezet.
Els Peeters
Meer dan 25 jaar werkte ik als leerkracht met kinderen. Nu begeleid ik, na diverse opleidingen te hebben gevolgd, kinderen, jongeren en volwassenen die het om welke reden dan ook, moeilijk hebben.
Jörgen Quaghebeur
Osteopaat MSc. DO, PhD. Med. Sci. die zich vervolmaakte in neurodynamische behandeling, manuele neurotherapie, applied kinesiology, orthomoleculaire wetenschappen, bekkenbodem- en pelvische reëducatie.
Ann Lannoye
Ann Lannoye studeerde algemene geneeskunde en stapte daarna in de zorgsector. Van hieruit werd haar interesse voor preventie en aandacht voor voeding aangewakkerd en begon ze verschillende opleidingen in binnen-en buitenland.
Chantal Dujardin
Ik ben orthomoleculair voedingsconsulent en gezondheidsbegeleider. Een gezondheidsbegeleider bekijkt de mens in zijn geheel en kan afhankelijk van de noodzaak van de persoon en de oorzaak van de klachten putten uit verschillende methoden zodat de begeleiding altijd gepersonaliseerd is.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.