Synergeia
Centrum voor Complementaire Therapie

Wat is nou gezond en wat niet? Verwarring alom! Zie jij ook de bomen niet meer door het bos? Dan is deze serie misschien net wat je zocht! Ilse Scheirlinckx zet voor jou alle do’s en don’ts op een rij en toont je in de praktijk hoe je makkelijk zonder veel poespas een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zet. Elke workshop focust op een specifiek thema.

Wanneer? Van half september tot half december telkens de 3e en 1e dinsdag van de maand van 19u tot 22u
Waar? Leopold Ruelensstraat 34, 3010 Kessel-Lo (opgelet: blauwe zone! gebruik parkeerkaart)
Prijs: 52 euro (uitzondering Kerstmaal 59 euro) per persoon per workshop inclusief ingrediënten en receptenbundel; betalen op rekeningnummer BE74 0636 2549 2007 op naam van Vitalinckx met vermelding van “kookworkshop + datum”;

Je inschrijving is definitief na betaling ten laatste 7 dagen voor de workshop. Uiterste inschrijvingsdatum is telkens 7 dagen voor de workshop.

  • Dinsdag 17 sept: gluten-, lactose- en caseïnevrij koken, lukt dat wel? Hoe maak je glutenvrij brood? Recepten zonder melk of room: welke zijn de alternatieven voor (koe)melk? Uiterste inschrijvingsdatum 10 sept.
  • Dinsdag 1 okt: eten als een oermens (maar wel met manieren!): paleo/keto/kpni: gelijkenissen en verschillen: wat houden ze in en hoe breng je 't in praktijk? Uiterste inschrijvingsdatum 23 sept.
  • Dinsdag 15 okt: alles over vetten! Goede vetten versus transvetten; de cholesterol mythe (er bestaat geen "slechte" cholesterol!) Wat maakt dat vetten goed of slecht voor ons zijn? Hoe zit dat nu? Is cholesterol nu een probleem of niet? Uiterste inschrijvingsdatum 8 okt.
  • Dinsdag 5 nov: alles over sugar craving, suikers en koolhydraten: koken met natuurlijk zoete voedingsstoffen: suiker- en koolhydraatarm. Uiterste inschrijvingsdatum 29 okt.
  • Dinsdag 19 nov: anti-voeding om te schrappen uit je dieet! Etiketten begrijpen: symbolen, e-nummers, kleurcodes… en zelf smaakmakers maken. Uiterste inschrijvingsdatum 12 nov.
  • Dinsdag 3 dec: gezonde snoepjes en desserten (Leve de Sint!). Zoetigheid gemaakt met ongeraffineerde ruwe rietsuiker of kokosbloesemsuikter. Of dadels. Of ahornsiroop. Lekker zoet en toch niet ongezond! Uiterste inschrijvingsdatum 26 nov.
  • Dinsdag 17 dec: Een lekker en gezond feestmaal (ik ben dol op kerst!) En denk maar niet dat gezond ook niet lekker en feestelijk kan zijn! Uiterste inschrijvingsdatum 10 dec.

Docente: Ilse Scheirlinckx
voedingsadvies - voetreflexologie - dieptemassage

Voor meer info kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind u in onze privacy policy.